Bette baden in mat zwart

De badkamer wordt dramatischer, met zwarte en inkttinten op meubels, tegels en geverfde oppervlakken die helpen om eigentijdse en stijlvolle ruimtes te creëren.

Achttien vrijstaande baden van Bette zijn nu verkrijgbaar in Ebony, een matzwarte kleur als aanvulling op het gebruik van donkere tinten in de badkamer. De baden, uit de BetteLux-, BetteStarlet- en BetteArt-collecties, bevatten ook enkele die perfect zijn voor kleinere badkamers, omdat ze zijn ontworpen om tegen een muur of in een hoek te worden geplaatst.

Zoals alle baden van Bette, is het gemaakt van geglazuurd titaniumstaal, wordt het geleverd met 30 jaar garantie en is het 100% recyclebaar. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken omdat het glashard oppervlak het moeilijk maakt voor vuil en bacteriën om zich te hechten. Het wordt ook niet aangetast door chemicaliën of zelfs de open vlam of hete was van een kaars, wat betekent dat de baden van Bette in matzwart er gemakkelijk uit blijven zien. Het oppervlak is tevens UV-bestendig, waardoor de elegantie van de matzwarte kleur jarenlang onveranderd blijft.

Bekijk op de Bette website

Over Bette

Bette is specialist in badkamerproducten die gemaakt zijn van een speciaal metaal in een uniek fabricageproces: titanium staalplaten worden gevormd onder hoge druk en vervolgens afgewerkt met een dunne coating die verwant is aan glas – vandaar de naam “geglazuurd titanium staal”. Dit composietmateriaal is perfect voor in de badkamer (het is huidvriendelijk, hygiënisch, duurzaam en robuust) en Bette gebruikt het om zijn baden, doucheruimtes, douchebakken en wastafels te maken. Het familiebedrijf Bette werd in 1952 opgericht in Delbrück in Noordrijn-Westfalen en is exclusief gespecialiseerd in dit fabricageproces, omdat het de producten met de grootste vakkundige precisie soepel laat vormen. Het productie- en administratieve hoofdkantoor biedt werk aan ongeveer 390 mensen.

Het assortiment omvat baden, doucheruimtes, douchebakken, wastafels en badkamermeubels, allemaal made in Germany. Unieke items die in verschillende kleuren en afmetingen kunnen worden gemaakt en inspirerende interieurideeën voor de badkamer openen. De assemblageprocessen van Bette combineren hightech industriële productietechnieken met productie op maat waar de klant er profijt van heeft. Meer dan de helft van de producten wordt aangepast aan de voorkeuren van de klant. Het bedrijf biedt meer dan 600 verschillende badkuipen, douchebakken en wastafelmodellen in een enorm kleurenpalet.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Water is..
Logo
Shopping cart