Connect Air Ideal Standard

Connect AIR is het nieuwste hoofdstuk in de innovatiegeschiedenis van Ideal Standard, altijd gedreven door passie en expertise in het zoeken naar trends en prestaties.

Dankzij een diameter van de wastafel mengkraan van slechts 37 mm is de nieuwe lijn slank en slank. Door lichtheid en functionaliteit te combineren, wordt het de ideale oplossing voor residentiële en niet-residentiële badkamers.

OPLOSSINGEN VOOR ELK PROBLEEM

De Connect AIR lijn biedt verschillende mengkranen voor wastafels, badkuipen en douchewanden. De grote verscheidenheid aan maten, hoogtes en configuraties stelt ons in staat om aan de behoeften van elk project te voldoen, of het nu gaat om kleine bedrijven of grote hotelcomplexen.
Het Connect AIR assortiment biedt ook modellen voor omgevingen die worden gekenmerkt door druk voetgangersverkeer, zoals de badkamers van restaurants, kantoren of musea.
Zijn technische kenmerken maken het ideaal waar het nodig is om de waterstroom te detecteren, controleren of beheren.

EFFICIËNTIE EN DUURZAAMHEID

Alle wastafelmodellen zijn uitgerust met een beluchter van 5 l / min om een ​​grotere waterbesparing te garanderen. Er zijn ook wastafelmengkranen met Bluestart technologie verkrijgbaar, die de doorstroming van warm water verminderen en tegelijkertijd energie besparen.

SLANK ONTWERP

Dankzij een body diameter van slechts 37 mm biedt de nieuwe lijn mixers tot de dunste op de markt. De ultradunne beluchter waarmee alle wastafelmodellen zijn uitgerust, garandeert een slank en slank uiterlijk.

GROTE SELECTIE

Het Connect AIR assortiment bestaat uit modellen met verschillende hoogtes die een hoog gebruikscomfort garanderen. In lijn met de filosofie van “Ideal Comfort” stelt dit u in staat om voor elke situatie en grootte van de wastafel het meest geschikte model te kiezen.

BESPARING VAN MIDDELEN

Bluestart technologie is beschikbaar op de wastafelmengkranen op het aanrecht, waardoor de mixer, door de hendel in de middelste stand te openen, alleen koud water afgeeft, waardoor de activering van de ketel wordt vermeden en dus energiebesparing wordt gegarandeerd. Waterbesparing wordt gegarandeerd door de geïntegreerde beluchter die het debiet beperkt tot 5 l / m.

MAKKELIJKE INSTALLATIE

Het Connect AIR-assortiment wordt geïnstalleerd met behulp van het Easy Fix-systeem, waarmee de mixer in één keer op het keramiek kan worden gecentreerd met besparingen op montagetijden tot 30%, waardoor de installatie snel, eenvoudig en kosteneffectief is.

LANGE DUUR

De externe mengers van de Connect AIR reeks zijn uitgerust met een FirmaFlow®-patroon, ontworpen om te voldoen aan de normen van de meest veeleisende omgevingen.

ONTWORPEN VOOR KWALITEIT

Alle Ideal Standard-producten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en Connect AIR is daarop geen uitzondering! De lijn combineert hoogwaardige materialen met Duitse engineering.

Dit zorgt voor producten met een elegant ontwerp en constante prestaties gedurende de hele levenscyclus.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Water is..
Logo
Shopping cart