De Kalos badkuip van Devon & Devon

Voortbouwend op het succes van de Kalos en Double Kalos wastafels, presenteert Devon & Devon het derde resultaat van de samenwerking die in 2019 is gestart met architect Massimo Iosa Ghini. De lancering markeert de geboorte van een echt gecoördineerde collectie gewijd aan de badkamer. Elk element is verbonden door een verfijnde herinterpretatie van retro-inspiraties en een onmiskenbare esthetiek gegenereerd door de observatie van de natuur.

Het golvende en uitnodigende ontwerp van het lichaam van de Kalos badkuip interpreteert de organische vormen van de bloemkronen met essentiële lijnen, terwijl de elegante vormstukken die de basis tekenen, de vloeibaarheid van de cirkels op het wateroppervlak vertalen in sculpturale accenten.

De harmonie en innovatie van het ontwerp van de Kalos-badkuip werd ook mogelijk gemaakt door het vermogen van Devon & Devon om perfecte materialen te gebruiken om complexe ideeën vorm te geven.
De kuip is volledig gemaakt van White Tec, een blend die exclusief is ontworpen en verwerkt voor Devon & Devon, die een uitstekende weerstand tegen schokken en markeringen garandeert en voldoet aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Op verzoek is het mogelijk om het binnen- en buitenoppervlak aan te passen door te kiezen voor de matte of glanzende afwerking en een van de meer dan 500 kleuren van het NCS assortiment.

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Water is..
Logo
Shopping cart