Designrevolutie in douchewc’s – ViClean-I 100

ViClean-I 100 van Villeroy & Boch zet een nieuwe standaard in het design van douche-wc’s. Het ziet eruit als een conventioneel toilet, aangezien de technologie in het keramiek is geïntegreerd en niet in de zitting. ViClean-I 100 pronkt met heldere lijnen en een minimalistische uitstraling, geaccentueerd door de ultraplatte toiletzitting. Voeg daar het intuïtieve gebruik en de comfortabele douchefuncties aan toe en de nieuwe ViClean-I 100 wordt een subtiel middelpunt in elke puristische badkamer.

Achter het puristische exterieur schuilt de ViClean-I 100 een hoogwaardige douchewc die volledig in Europa is ontwikkeld en geproduceerd. De beste materialen zijn met elkaar gecombineerd: hoogwaardig sanitairkeramiek voor het toilet, een zitting van robuust Duroplast met solide scharnieren van roestvrij staal en een douchekop van het gepatenteerde Quaryl®-materiaal. De spuittips en het paneel zorgen voor een verzonken look. Dankzij deze InvisibleJet technologie is de douchekop praktisch onzichtbaar wanneer deze niet actief is.

Bedieningsconcept en douchefuncties

ViClean-I 100 is zowel eenvoudig als handig in gebruik. Het is intuïtief en kan gemakkelijk worden bediend met de afstandsbediening of een smartphone-app. Er zijn verschillende douchefuncties beschikbaar waardoor gebruikers zich verfrissend schoon voelen. Het hoogtepunt is de douchestraal HarmonicWave, die voor het eerst op intelligente wijze oscillerende en roterende bewegingen combineert en tegelijkertijd zorgt voor een grondige en revitaliserende wasbeurt. Het bevat ook een wasbeurt aan de achterkant en een ladydouche voor intieme zones. Het warmwatersysteem met doorstroom verwarmer zorgt ervoor dat er direct constant warm water beschikbaar is. De watertemperatuur, de intensiteit van de waterstraal en de douchekop kunnen individueel worden aangepast.

Hygiëne en schoonmaak

ViClean-I 100 vertrouwt op intelligente technologieën en oplossingen voor hygiënische reinheid. De douchekop wordt voor en na elk gebruik automatisch gereinigd. De vlakke montage van de douchekop in het paneel beschermt tegen onzuiverheden en maakt het gladde oppervlak eenvoudig schoon te maken. ViClean-I 100 wordt geleverd als een spoelrandloos DirectFlush-toilet. Het heeft als een speciale spatbescherming aan de bovenkant van de kom in plaats van een conventionele rand en een intelligent spoelsysteem, dat zorgt voor een volledige spoeling zonder spatten. Het volledig geglazuurde randloze keramiek met het bewezen vuilafstotende CeramicPlus-oppervlak is snel en gemakkelijk schoon te maken. Net als de wc-bril met het QuickRelease-mechanisme, die volledig kan worden verwijderd tijdens het schoonmaken.

Duurzaamheid en installatie

De ViClean-I 100 douchewc is dankzij de geïntegreerde montagehulp en het SupraFix-bevestigingssysteem eenvoudig te installeren, ook door één persoon, en kost weinig tijd en moeite. De verborgen water- en stroomaansluitingen zijn eenvoudig aan te sluiten. En de nieuwe douche-wc past perfect bij de ViConnect installatiesystemen, die een exclusieve keuze hebben uit hoogwaardige bedieningsplaten die ook met discrete verlichting kunnen worden uitgerust.

ViClean-I 100 heeft een lange levensduur dankzij zijn hoge kwaliteit en precieze verwerking. De uitgekiende constructie maakt het ook gemakkelijk te onderhouden en te repareren. Het is ontworpen om niet alleen alle service- en reparatiewerkzaamheden te vereenvoudigen, maar ook om de kosten te minimaliseren. De belangrijkste douchewc-modules zijn eenvoudig toegankelijk via een speciale serviceklep achter het toiletdeksel, waardoor de douchewc eenvoudig te repareren is zonder het toilet te hoeven demonteren. ViClean-I 100 heeft ook een display dat bij technische problemen een foutcode toont, die de gebruiker kan aflezen en doorgeven aan de servicetechnicus. Zij kunnen op hun beurt een inschatting maken van de tijd en moeite die nodig is om het werk te voltooien en ook de juiste reserveonderdelen meenemen, indien nodig. Er is ook een app waarmee de servicetechnicus kan helpen bij het stellen van een diagnose ter plaatse. De app geeft een stapsgewijze handleiding voor het herstellen van de fout, inclusief servicedocumenten en films.

Bekijk bij Villeroy&Boch

Geef uw mening

Laat een reactie achter

Water is..
Logo
Shopping cart